Kérdésed van? Hívj!
+36 70 772 5398

Szállítás

Kiszállítás

Házhoz szállítás Budapestre és vidékre is megrendelhető. A szállítási cím lehet akár lakás vagy munkahely címe is, szállítási címként azt a címet érdemes megadni ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás időpontjában (munkaidőben 8-18 óra között). Vásárlása során Ön dönti el, hogy a terméket személyesen veszi át áruházaink valamelyikében, vagy házig szállítást rendel. Ha a helyiségbe, irodába, emeletre történő árumozgatást is igényli, úgy az összegről kérjük, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a +3670-772-5398

Személyes átvétel áruházunkban

A megrendelt termék személyesen átvehető, előzetesen egyeztetett időpontban Budapesti vevőszolgálatunkon. Ebben az esetben természetesen nincsen szállítási költség.

Budaörs

Art Of Home Lakberendezés
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
Tel: +36707725398
Email: lakberendezo@artofhome.hu
Nyitva tartás: H-SZ 10-19; V zárvaSzállítás

Személyes átvétel: Áruházainkban, nyitvatartási időn belül ingyenes.

Szállítási határidő: Áruházunk több beszállítóval dolgozik, és több ezer terméket forgalmaz. A termékek egy része raktáron van, azonban vannak, melyek Európán belüli központi raktárból érkeznek, ezeknél a termékeknél a beszállítási határidő 2-10 hét lehet. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-7 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.